Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 28 листопада 2019 р.

Охорона тварин


30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Девізом якого стала цитата з твору Антуана де Сент-Екзюпері Маленький принц: «Ти назавжди відповідальний за тих, кого приручив».
Сьогодні до Центральної бібліотеки-філії для дітей №12 завітали учні 4-Є класу НВК №4. Під час бесіди читачі дізнались як допомогти безпритульним тваринам взимку, як піклуватися власними домашніми тваринами та про Хмельницьку організацію «Врятуй життя».
День домашніх улюбленців покликаний нагадати про почуття відповідальності за все живе на планеті, зокрема, за тварин.
Відзначають Міжнародний день домашніх тварин у різних країнах світу по-своєму. Хтось у цей день дозволяє свої домашнім вихованцям робити все, що раніше заборонялось: гризти меблі, кататися на шторах чи навіть їсти зі столу. Хтось іде разом з домашньою тваринкою в салон краси, інший купує для свого улюбленця величезну кількість смакоти, а ще хтось просто приділяє максимум уваги своєму пернатому, водоплавному або чотириногому другові.Тож не забутьте потішити своїх домашніх вихованців увагою та  пригостити чимось смачним.
Учениця Дейчук Діана зазначила: Якщо кожен з нас буде людяно ставитися до тварин, тоді й брати наші менші будуть у безпеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар