Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 17 листопада 2015 р.

Толерантність врятує світ

17 листопада 2015  у бібліотеці відбулася  година спілкування
«Толерантність врятує світ» для учнів ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ СЕРЕДНЬОЇ ЗАГАЛЬНО-ОСВІТНЬОЇ ШКОЛИ (СЗОШ) І-ІІІ ступенів №21.
Під час заходу Діти дізналися що на Генеральній конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 року була прийнята Декларація принципів толерантності та визнана необхідність впровадження толерантності в суспільство. Адже толерантність — це не тільки позитивний принцип, але і засіб підтримки миру, а також економічного і соціального прогресу всіх народів. 
Учні подивились Слайд- шоу про тих, хто найбільше потребує толерантного ставлення у суспільстві. Взяли участь у тестуванні «Уміння спілкуватися». Потім їм були запропоновано розглянути різні життєві ситуації, в яких учні мали визначити як вони мають поводитись у різних умовах, не засуджуючи вчинки інших .
Підсумком заходу стало оформлення квітки толерантності, кожна пелюстка якої  символізувала ті позитівні якості, які мають бути притаманні усім людям.
Людська мудрість накопичувалася століттями, але саме її завжди бракує людям, щоб зробити світ щасливим. Ми маємо вчитися робити добро, не зважаючи, на важкі обставини
сьогодення.
Захід підготовлено і проведено спільно з учнями  8-а класу, які підготували вірші, інформаційне повідомлення, квітку толерантності, розіграли цікаві ситуації. Глядачами та учасниками заходу були учні 8-а та 6-а класу СЗОШ №21.




Немає коментарів:

Дописати коментар