Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

суботу, 21 квітня 2018 р.



20 квітня в бібліотеці – філії №12 відбувся II міський тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2018». Журі нагородило 14 найкращих читачів міста, які здобули перемогу у  1-му. Турі.  Конкурс пройшов у форматі «Весела подорож » учасники були пасажирами потягу, який прямував у місто Читайликів і зупинявся на станціях: «Інтелект-старт», «Флешбук», «Всезнайко» та «Книжковий батл». 
На станції  «Інтелект-старт»  відбулася усна вікторина. На станції  «Флешбук» діти презентували себе та свою улюблену книгу. На станції  «Всезнайко» діти письмово давали відповіді на запитання та з літер слова ЛІТЕРАТУРА складини якнайбільшу кількість слів. На свято завітали вихованці дитячої музичної школи №3, які привітали учасників своїми виступами, та отримали у подарунок книги. Так як діти були дуже активні, креативні, ерудовані та активні, переможця обрати було не легко.
Тож два учасника з 5- их, та два учасника з 6- их. класів попрямували на станцію «Книжковий батл», на якій виборювали свою перемогу. Переможцями стали Шостацький Богдан  читач центральної бібліотеки  та Онофрійчук Юлія  читачка бібліотеки – філіїх №8, саме ці діти  будуть виборювати перемогу серед найкращих читачів області.  Пишаємося вами та бажаємо успіху.




Немає коментарів:

Дописати коментар