Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 10 травня 2018 р.


Літературно-музична година «Зазирну у матусині очі – і завжди в них дивитися хочу»
Кожну 2-гу неділю травня в Україні відзначається День Матері. Бути мамою, жити і радіти задля своїх дітей – це святе, найбільше щастя в житті кожної жінки, найголовніша роль, і є найвищою з цінностей.  Любов матері... Що може бути сокровенніше? У нас підсвідомо живе довіра до неї, ми знаємо, що мати не відвернеться від своєї дитини, її любов сильніша за буденні образи. Ніхто так, як вона, не здатен відчути і зрозуміти зранену душу. Її серце щемить, коли дитині погано, вона співпереживає з нею, уміє поспівчувати. Міцний емоційний зв'язок між матір’ю та дитиною – ось найголовніше підтвердження таїнства материнства.
Сьогодні, у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась Літературно - музична година «Зазирну у матусині очі – і завжди в них дивитися хочу». На заході були присутні учні 2-Б, СЗОШ №30. Родзиноко заходу стали музичні номери, які підготували учні ДНМШ №3 Садовець Ангеліна та Садовець Ірина та Правденко Ельвіра заспівали пісні «Про маму».
Як зазначила учениця Шаварська Злата: «Мені дуже сподобався сьогоднішній захід. І у цю неділю я обов’язково привітаю свою маму зі святом і зроблю їй невеличкий подаруночок своїми руками».

Немає коментарів:

Дописати коментар