Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Правовий діалог
«Державна влада та державне управління. Вибори президента України»

Демократична держава – це держава, заснована на здійснені народовладдя шляхом забезпечення прав громадян, їх рівної участі у формуванні державної влади і контролі за її діяльністю. Сильна та дієздатна влада є щонайпершою умовою успішних перетворень. Без неї неможливо створити передумови економічного розвитку, становлення реальної демократії, оновлення високої культури та духовності. Вищою формою політичної влади є державна влада, що спирається на спеціальний управлінсько-владний апарат і проявляється в різних державних формах – законодавчій, виконавчій, судовій і є необхідним і незамінним механізмом регулювання життя всього суспільства і збереження його єдності.
Незалежній Україні потрібні сильна державна влада та результативна і ефективна система державного управління.
Саме такі питання розглядались на заході, якій відбувся  у бібліотеці-філії для дітей №12 28 лютого. Запрошено читачів – учнів 10 та 11 класів СЗОШ №21 на зустріч із студенткою магістратури юридичного факультету ХУУП Тручковською Анною. Захід проходив у формі правового діалогу. Головною темою зустрічі були питання президентських виборів 2019.
Як зазначив учень 11 класу Юрій Морозов «Я зрозумів, наскільки важливі вибори. Від активної позиції кожного з нас залежить майбутня доля України.»

Тетяна Любенчук

Немає коментарів:

Дописати коментар