Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 19 грудня 2019 р.

Літературний конкурс «Розкажу Миколаю, про що я читаю»


День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання, яке дітлахи чекають не менше, ніж Новий рік.
І сьогодні свято Миколая зустріли в бібліотеці-філії для дітей  № 12 учні 2-А класу СЗОШ № 21. Діти переглянули презентацію про життя Миколая Чудотворця, а потім розповідали вірші.
Яке ж свято може минати без веселих творчих конкурсів? Спочатку дітлахи розгадували  зимові загадки та відповідали на питання вікторини «Йде світом Миколай». У грі «Фотопроби» другокласники спробували увійти в роль різноманітних казкових персонажів, наприклад, найдобрішого Діда Мороза, сонної Снігуроньки або скривдженої Баби Яги. А потім в парах і по черзі намагались зобразити сніговика із заплющеними очима! Наприкінці ж  заспівали пісню про Святого Миколая.
Діти були в захваті і за словами постійної читачки нашої бібліотеки Ланової Анастасії ведучим вдалося створити теплу і затишну атмосферу справжнього свята і діти дізнались багато нового і цікавого не тільки про життя самого святителя (який був реальною історичною постаттю), але й про традиції та звичаї святкування дня Святого Миколая в інших країнах.

Немає коментарів:

Дописати коментар