Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 17 вересня 2024 р.

Ольга Ткач зачарувала юних читачів

У затишній атмосфері Центральної публічної дитячої бібліотеки відбулася незабутня зустріч учнів 7 –Г класу ліцею №4 ім. Павла Жука з талановитою подільською письменницею Ольгою Михайлівною Ткач. Авторка популярних книг для підлітків, зокрема серії "Дружба, що окрилює", поділилася з юними читачами секретами свого творчого процесу, розповіла про натхнення для написання своїх творів та зачитувала захопливі уривки з книг "Невигаданий друг" та "Невидимка".


Зустріч пройшла у форматі живої бесіди. Письменниця з легкістю знайшла спільну мову з юною аудиторією, відповідаючи на їхні численні запитання про творчість, про те, як народилися ідеї для книг, та про те, що її надихає писати. Дітям завжди цікаво читати про пригоди таких самих дітей, як вони. У книгах також розкриті такі теми, як булінг, самооцінка себе, та дружба з однолітками.

Особливо захопливими були моменти,


коли Ольга Михайлівна зачитувала уривки зі своїх книг. Її чарівний голос та яскраві образи, створені словами, перенесли присутніх у світ фантастичних пригод, де звичайні підлітки зустрічають справжніх драконів і переживають неймовірні пригоди.

Після зустрічі багато дітей поділилися враженнями, зізнаючись, що книги Ольги Ткач надихнули їх на власну творчість.


Бібліотекарі висловлюють щиру подяку Ользі Михайлівні Ткач за візит та сподіваються на нові зустрічі з письменницею.

                                                                                                Вікторія Пешкова

Немає коментарів:

Дописати коментар