Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 18 червня 2015 р.

Літо, книга, бібліотека.
Ось вже третій літній тиждень добігає кінця. Здавалося б – літо, тиша, бібліотека. Але у бібліотеці-філії для дітей №12 не засумуєш у тиші!
Розпочались літні канікули святом «Книга збирає друзів», що відбулось 2 червня.
Діти – маленькі «чомучки», вони дуже допитливі та полюбляють брати участь у різноманітних конкурсах та вікторинах. Тому вікторина по казках «Впізнай літературного героя», яку провели дітям бібліотекарі 4 червня,  принесла маленьким читачам справжнє задоволення.
Найменші читачі – дуже активні, рухливі, непосидючі. Вони люблять спортивні змагання, веселі старти, рухливі ігри. Саме для такої малечі бібліотекарі 5 червня  провели веселу розвагу «Не можна сумувати, коли на дворі свято», від якої одержали заряд гарного настрою і діти, і дорослі.


Юним читачам подобається усе нове та яскраве, тому День періодики «Журнали читаю – багато знаю!», що відбувся у бібліотеці, був цікавий користувачам бібліотеки. Особливо сподобався дітям Фестиваль періодики «Читай! Від понеділка до п’ятниці і далі…» та прес-огляд нових надходжень «Журнал для тебе і твоїх батьків», тематична виставка «Наша преса на всі інтереси».
Всі читачі бібліотеки чекають на надходження нових книг. Тому День нової книги «В нашім домі новосели і цікаві, і веселі», організований 16 червня, не пройшов непоміченим серед читачів. В цей день новинки чекали на своїх читачів на тематичних книжкових виставках «Калейдоскоп новинок» та «Від сторінки до сторінки презентуємо новинки». З наймолодшими читачами біля книжкової виставки проводили бесіди «Дивосвіт нової книги», а в читальному залі бібліотеки читачам середнього шкільного віку провели бібліографічний огляд літератури «Корисна книга – приємне дозвілля».
Ось таке воно, бібліотечне літо!

Т. Любенчук

Немає коментарів:

Дописати коментар