Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 5 травня 2016 р.

Бібліотечний етюд:
«Мамасонечко в сімї, ми промінчики її»

Історія кожної дитини розпочинається з її матері. Кожне маленьке серденько немовляти заслуговує на щиру особисту любов, яка так невичерпно лине з материнського серця.
Бути мамою, жити і радіти задля своїх дітейце святе, найбільше щастя в житті кожної жінки, найголовніша роль, і є найвищою з цінностейЛюбов матері... Що може бути сокровенніше? У нас підсвідомо живе довіра до неї, ми знаємо, що мати не відвернеться від своєї дитини, її любов сильніша за буденні образи. Ніхто так, як вона, не здатен відчути і зрозуміти зранену душу. Її серце щемить, коли дитині погано, вона співпереживає з нею, уміє поспівчувати. Міцний емоційний зв'язок між матірю та дитиноюось найголовніше підтвердження таїнства материнства.
У цьому році День матері святкуватимуть 8 травня. З цієї нагоди у дитячій бібліотеці-філій для дітей 12 відбувся бібліотечний етюд: «Мамасонечко в сімї, ми промінчики її» для учнів 3-В, СЗОШ 30.
Як зазначила учениця Данилюк Даря: «Мамаце найближча для мене людина. Вона завжди захистить мене, допоможе у будь-якій скрутній ситуації».

Вкінці заходу діти малювали листівки з побажаннями для своїх мама під пісню Кузьми Скрябіна «Мама».




Немає коментарів:

Дописати коментар