Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Чорнобиль - довгий слід трагедії

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років з дня найбільшої техногенної аварії в історії людства - вибуху четвертого реактора Чорнобильської атомної електростанції.
З цього приводу 22 квітня 2016 року в Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась екологічна година "Чорнобиль - довгий слід трагедії" для учнів 7-Г класу гімназії №2. Гостем заходу став колишній мешканець м. Прип`яті, безпосередній ліквідатор аварії на станції та член Хмельницької міської організації Всеукраїнської громадської організації "Союз Чорнобиль України" - Клименко Іван Петрович.
Він поділився спогадами про вкрай непрості дні ліквідації наслідків аварії, евакуацію мешканців зони та життя ліквідаторів сьогодні. 

"Хочеться, щоб діти знали й завжди пам`ятали про трагедію та людей, які у той час робили усе можливе для порятунку мешканців країни", - наостанок висловив побажання Іван Петрович. 
Учні дізнались більше про трагедію від очевидця, а також переглянули відео, фотоматеріали та виставку книг про Чорнобильську АЕС.

Немає коментарів:

Дописати коментар