Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 6 квітня 2016 р.

Година здоровя «Бути здоровим – бути сучасним»
На 7 квітня припадає важливе свято світового значення – Всесвітній день здоровя. Цей день людство обрало для того, щоб самим собі зайвий раз нагадати про важливість здоровя для повноцінного життя.
         З цього приводу 6 квітня 2016 року в міській бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась Година здоров’я «Бути здоровим - бути сучасним». Учні 8-В класу СЗОШ №21 зустрілись з психологом міського Центру соціальної допомоги молоді - Віговською Антоніною Антонівною.
   Під час масового заходу психологом був проведений тест «Оцінка напруженості», який складався з 20 запитань. За результатами тесту, було визначено ступінь психологічної напруженості учнів, який впливає на загальний стан здоровя. Також Антоніна Антонівна відзначила користь ранкової зарядки для належної підтримки фізичного стану організму. Особливу увагу, вона, приділила профілактиці шкідливим звичкам, а саме: алкогольній залежності, наркоманії та тютюннопаління у молодіжному середовищі.
         Діти переглянули мультфільм про здоровий спосіб життя.

          Підводячи підсумки заходу Антоніна Антонівна наголосила: Необхідно завжди стежити за своїм здоров’ям і підтримувати його у гармонійній рівновазі з довкіллям, а для цього потрібно вести здоровий спосіб життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар