Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 19 квітня 2016 р.

Віртуальна екскурсія « Палітра планети Земля»
22 квітня весь світ відзначає Міжнародний День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. З такої нагоди у дитячій бібліотеці – філії №12 була проведена віртуальна екскурсія «Палітра планети Земля» для учнів 3-Г класу НВК №4.


Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. Під час заходу діти дізналися багато цікавого про Землю, Сонце, Сонячну систему та планети, а також історію створення світу. Провели дослід з магнітом «Як виникла планета Земля» та дослід з піском «Як утворювались гори».
Підводячи підсумки заходу, бібліотекарі звернули увагу на екологічні проблеми сьогодення і наголосили, що варто спільними зусиллями берегти зелену планету.
Учениця Калайда Єлизавета: «Часто люди не замислюються над майбутнім нашої планети. Нищення лісів, шкідливі викиди в атмосферу, забруднення річок та морів призводять до загибелі численних тварин та рослин, побачити які тепер можна лише в Червоній книзі».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар