Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 20 квітня 2016 р.

20 травня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся майстер-клас «Великодня композиція» для учнів 2-А СЗОШ №21. На заході була присутня викладачка з художньої школи Теслюк Вікторія Петрівна.
Вікторія Петрівна, зазначила: перед  тим, як почати створювати композицію, потрібно, щоб з’явилась сама ідея. Наступним кроком, потрібно продумати, як ваш витвір має виглядати на папері, а далі зробити ескіз.
Малюнок — це вираження емоцій, думок, почуттів, бажань. Коли діти малюють, вони отримують багато позитивних емоцій і неймовірне задоволення від одного тільки процесу малювання. Як правило,  фарби, вони вибирають завжди яскраві, які  зливаючись, створюють особливу гамму. Малювання для дітей – це особливий процес, який є втіленням їхньої фантазії.
Під час малювання діти слухали класичну музику, яка їх надихала.

В кінці заходу, ділячись враженнями діти подякували викладачці за майстер - клас та виявили бажання, зустрітися з нею ще раз. І наступного разу, вони хотіли б малювати весняну природу, квіти, українські Карпати, Україну. А хлопців цікавлять, як малювати зброю і танки.



Немає коментарів:

Дописати коментар