Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 19 квітня 2016 р.



Моя нова поліція
19 квітня у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася зустріч з представниками нової патрульної поліції. На зустрічі були присутні учні 9-А та 9-Б класу СЗОШ №21.
         Поліцейські розповіли про види правопорушень які найчастіше здійснюються громадянами міста, а саме, адміністративні та кримінальні.
У ході розмови полісмени розповіли про критерії відбору у поліцію:
1)   Вік (21-35 р.)
2)   Відсутність судимості
3)   Наявність посвідчення водія серії «Б»
4)   Q тест
5)   Повна вища освіта.







Під час зустрічі діти задавали багато питань, наприклад, що робити якщо у школі зявився кишеньковий злодій, у які години в місті не можна порушувати спокій, та як часто громадяни телефонують у нову поліцію.
Також поліцейські продемонстрували дітям свою зброю: наручники, газовий балончик, поліцейську дубинку, кишеньковий ліхтарик.
Як зазначила учениця 9-А класу Максимова Олександра «У майбутньому я також мрію стати справжньою поліцейською, тому ця зустріч була для мене напрочуд корисною. Я дізналась, якими навичками має володіти патрульний поліцейський, та які іспити для цього потрібно пройти».
Наприкінці заходу, патрульні подякували учням за увагу, та наголосили, щоб вони на соромилися телефонувати у поліцію, коли бачать, правопорушення.
Скоро, з’явиться нова програма «Шкільний поліцейський».

Немає коментарів:

Дописати коментар