Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 6 лютого 2018 р.

Віртуальна мандрівка "Я за безпечний Інтернет"


   6 лютого у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася Віртуальна мандрівка "Я за безпечний Інтернет" на яку були запрошені учні 6а класу СЗОШ №21.З кожним роком все більше українських дітей користується Інтернетом у повсякденному житті. Саме в Інтернеті можна знайти інформацію для написання реферату або контрольної, послухати улюблену музику, купити вподобану книгу або обговорити гарячу тему  на числених форумах.
   Розвиток інформаційних технологій відкриває для молоді та дітей нові горизонти. Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку або спілкування з друзями.
   Проте важливо пам’ятати що в мережі «мешкають» люди які не завжди мають добрі наміри.Вони можуть мати за мету ввести тебе в оману, вивідати у тебе інформацію особистого характеру,образити, вдатися до інших протизаконних дій. Тож проводячи час в Інтернеті важливо пам’ятати про захист від інформації агресивного характеру.Як зазначила вчителька інформатики Мачківська Тетяна Миколаївна: «Інтернет надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкритів ,спілкування й творчості».

Немає коментарів:

Дописати коментар