Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 11 вересня 2018 р.

Літературний вернісаж «Сторінками рекомендованих творів для читання»



Дитинство — світ особливий: дерева у ньому величезні, незнайомі будинки — загадкові, а таємничі істоти можуть з’явитися будь-де, будь-якої миті. Сучасні українські письменники пишуть дуже захопливі книги для українських дітей. І так ці книги стають друзями дитинства для маленьких читачів.
Сьогодні, 11 вересня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 був проведений літературний вернісаж.
«Сторінками рекомендованих творів для читання». На заході були присутні учні 3-Б класу СЗОШ №30. Юні читачі ознайомились з популярними у бібліотеці творами сучасних українських письменників. А саме: «Дивовижні пригоди у лісовій школі» Всеволода Нестайка, «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоландії» Галини Малик, «Місторія однієї дружби» Ірини Цілик, «Мед для мами» Івана Малковича, «Мікробот» Олега Чаклуна, «Дуже чемний лемур» Ольги Пилипенко, «Чудове чудовисько» Сашка Дерманського, «Леля з будиночка на дереві» Лелі Лящинської, «36 і 6 котів» Галини Вдовиченко, «Пан Сирник і різдвяний пампушок» Світлани Лінинської та ін.
Як зазначив учень і постійний читач бібліотеки Довбиш Дмитро: «Сьогодні я ознайомився з цікавими новинками, які є у бібліотеці. З представлених сьогодні книг, я вже читав Всеволода Нестайка «Дивовижні пригоди у лісовій школі». Це моя найулюбленіша книжка. І я із задоволенням почитаю, всі ці книги, запропоновані бібліотекарем».

Немає коментарів:

Дописати коментар