Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

суботу, 3 серпня 2019 р.

Лідер читання - 2019


2 серпня 2019 року у приміщені центральної бібліотеки для дітей №12 відбувся ІІ (міський) етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2019» серед учнів 5-7 класів -  читачів бібліотек Хмельницької міської ЦБС.
Конкурс проведено з метою  заохочення дітей до читання, систематичного відвідування бібліотеки, участі у різноманітних літературних, творчих заходах та подіях.
 В ІІ етапі взяло участь 18 читачів. Всі конкурсанти є активними читачами бібліотек, беруть участь у творчих заходах, які проводяться у бібліотеках і, звичайно, люблять читати. 
Конкурсна програма складалась з п’яти станцій. Конкурсанти брали участь у вікторинах, розвагах та веселій руханці. За правильну відповідь читачі отримували фішку. Після кожної «станції» залишалось все менше учасників і до останньої станції «Ерудит» дійшло лише три конкурсанта, які змагались за звання «Лідер читання 2019». 
Оцінювали юних конкурсантів журі у складі Тамари Козицької, Віталія Міхалевського, Світлани Сінькової, Елли Холміцької, Ірини Філіпчук. Всі учасники конкурсу отримали грамоти та книги від управління культури і туризму Хмельницької міської ради.
Фіналістами конкурсу стали: Капелюшок Маша (читачка бібліотеки-філії для дітей №12, 5-й клас), Огороднік Соломія (читачка бібліотеки-філії для дітей №4, 5-й клас), а «Лідером читання» став Яхнюк Сергій (читач бібліотеки-філії для дітей №12, 7-й клас).
Вітаємо Сергія з заслуженою перемогою та бажаємо успіху в обласному етапі!

Немає коментарів:

Дописати коментар