Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 6 серпня 2019 р.

Тематична поличка «У літні пригоди – з цікавою книгою»


Хмельницькі школярі мають ще один місяць літніх канікул, а щоб літо пройшло весело і з користю, порадьте дитині по-справжньому цікаву книгу.
Сьогодні наша бібліотека-філія № 12 організувала тематичну поличку «У літні пригоди – з цікавою книгою», де ви не знайдете книг зі шкільної програми: цей перелік буде і у вас. Ми створили нову колекцію альтернативного позакласного читання. Складаючи ці збірки, ми  орієнтувалися в першу чергу не тільки на класичні твори, але й на популярні сучасні книги.
Кожен може відшукати щось для себе: шукачам пригод стануть до вподоби "Пірати Котячого моря", "Чарівник Смарагдового міста", дівчатам - "Моллі Мун" та "Таємне королівство", любителям коміксів -"Слідами Марко Поло" та ін. Зовсім юним читачам ми пропонуємо «Медвежа Паддінгтон», трилінгву українського письменника О.Чаклуна «Хлопчик і море» (видана українською, англійською та польскою мовами) й книгу «Про драконів і щастя», написану легко, дотепно й сучасно.
Ознайомившись з цими творами, ваш маленький читач зрозуміє: літо для читання - це величезний подарунок й літо, проведене з цими добірками, ніколи не стане для нього даремним.

Немає коментарів:

Дописати коментар