Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 11 лютого 2020 р.

Урок-тренінг: «Безпека дітей в Інтернеті»

З кожним роком кількість користувачів всесвітньої мережі неухильно зростає. Нікого не дивує те, що в 3 роки малюки самостійно дивляться мультики на YouTube, а першокласники шукають необхідну інформацію за допомогою Google.  На тлі стабільно високого рівня користування Інтернетом серед дітей віком 11-17 років сьогодні зростає число користувачів молодшого шкільного віку (6-10 років).
11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.У Центральній бібліотеці-філії для дітей №12, психолог Антоніна Антонівна з Центру для сімї, дітей та молоді провела урок-тренінг: «Безпека дітей в Інтернеті» для учнів 4-В класу СЗОШ №30.
Діти дінались які бувають шахрайства в мережі, які сайти не варто відвідувати та яку інформацію про себе не можна висвітлювати. Також переглянули відеоролики про правила спілкування в Інтернеті.
Учениця Бачмага Аня зазначила: «Багато мох друзів та однокласників вже мають свої канали на «Ютуб» та зареєстровані у соціальних мережах.  Але майже ніхто не знає, що робити, якщо трапляться шахраї. І сьогодні на тренінгу ми дізналися куди можна звернутися у такому випадку».

               Пешкова Вікторія

                                                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар