Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 25 лютого 2020 р.

Бібліотечна експедиція: «Подорожуємо в країну весняних квітів»

Із- під крижаної кірки хоробро пробивався підсніжник і вклонявся нам своїми ніжними порцеляновими голівками – квітами. Але царство ранньовесняної флори не лише підсніжником може похвалитися. За ними поспішають його побратими: крокус, печіночниця звичайна, рясти, анемони, пшінка, фіалка, сон-трава, пролісок дволистий, горицвіт, первоцвіт., конвалія та інші.
25 лютого у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась бібліотечна експедиція: «Подорожуємо в країну весняних квітів» для учнів
2-А класу СЗОШ №21. Під час заходу учні дізнались про особливості перших весняних квітів та їх властивості, легенди пов’язані з цими квітами. Розв’язували «Квітковий кросворд»,ребуси за квіткові загадки. Малювали свої улюблені весняні квіти. А на наприкінці заходу переглянули мультфільм «Бджілка Майя. Квітковий сад».
Учениця П’яскорська Уляна зазначила: «Мої улюблені весняні квіти – конвалії, вони такі запашні. А сьогодні для мене була корисною інформація, що вони отруйні та з їх олії роблять парфуми».



Немає коментарів:

Дописати коментар