Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 12 листопада 2020 р.

Профілактичний інструктаж "Руху правила єдині – поважати їх повинні!"

Важливою складовою безпеки життєдіяльності людини є правила поведінки під час дорожнього руху, недотримання яких призводить до страшних наслідків.

Знати та дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина  ще до того, як вона самостійно вийде на вулицю - це допоможе їй безпечно ходити містом, а водіїв автотранспорту позбавить неприємностей.

З метою запобігання дорожньо-транспортному травматизму за участі дітей, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення знань із безпеки дорожнього руху та правил пішоходів, бібліотекарки центральної бібліотеки-філії для дітей №12 провели профілактичний інструктаж "Руху правила єдині - поважати їх повинні!".


Захід було організовано для молодших школярів ЗОШ №21 на майданчику біля бібліотеки, з дотриманням карантинних норм. Гостями уроку безпеки стали: інспектори відділу зв’язків з громадськістю УПП в Хмельницькій області Максим Рижий та Анна Стрембіцькаінспекторка ювенальної превенції Зарічанського відділення поліції ХВП ГУНП в Хмельницькій області Юлія Брень, які допомогли учням закріпити знання правил дорожнього руху та поведінки на вулицях міста.

Діти показали хороший рівень знань правил ПДР, залюбки відповідали на запитання патрульних, а також цікавились усіма нюансами дорожнього  руху.




Немає коментарів:

Дописати коментар