Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 26 листопада 2020 р.

Розвиваємо логічне мислення в першокласників та дошкільнят

Часто важко заохотити малюків до навчання, саме тому є безліч ігрових форм для зацікавлення найменших діток. Отож, до вашої уваги добірка веселих ігор, лабіринтів і математичних прописів із розмальовками, які урізноманітнять навчання та дозвілля вашої малечі.


Лабіринти. Досить проста гра, яка несе в собі велику користь для розвитку молодших дітей. Адже вони тренують увагу, просторове мислення, логіку та посидючість. Коли ж малеча буде проводити всередині лабіринту лінію, так, щоб та не торкалася до стінок, дитина тренуватиме м’язи кистей і передпліч та розвиватиме навички дрібної моторики.



Знайди 10 відмінностей. Ігри, спрямовані на пошук відмінностей, розвивають уважність, логіку та мислення та вчать дітей бути більш терплячими. Адже не завжди вдається одразу помітити всі відмінності. 



Математичні ігри, прописи, розмальовки "Вчимося рахувати від 0 до 10". Не секрет, що яскраві ілюстрації та ігрова форма вивчення математики сприяє кращому засвоєнню інформації молодшими дітьми. Пропонуємо вам шаблони розмальовок та прописів «Вчимося рахувати від 0 до 10» та гру «Порахуй морських жителів».


Джерело: https://vseosvita.ua/ - Всеосвіта. Спільнота активних освітян.


Немає коментарів:

Дописати коментар