Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 8 грудня 2021 р.

Година спілкування "Правила поведінки для вихованої дитинки" 👼

У чому ж полягає суть дитячого етикету? Насправді його ідея є досить простою і водночас дуже шляхетною, це, можна сказати, своєрідна путівка у доросле життя.

Перш за все, знання правил та норм поведінки у суспільстві потрібні самій дитині, а не її оточенню, як прийнято вважати. Саме в дитинстві закладаються основи поведінки людини, риси характеру, звички. Від того, яке виховання отримає маленька людина, залежить її майбутня успішність, освіта, кар’єра, особисте життя.

Сьогодні, 8 грудня, бібліотекар молодшого абонементу провела годину спілкування "Правила поведінки для вихованої дитинки".

Під час розмови з читачами, пригадали основні правила гарної поведінки за  різних умов і ситуацій, зокрема у школі, на вулиці, у різноманітних закладах та з різними віковими категоріями. Дізнались більше, як варто спілкуватись зі старшими та однолітками, щоб бути чемними та вихованими.

Також дітлахи поділились враженнями від неприємних ситуацій, коли мали досвід спілкування з некультурними людьми.

"Культура поведінки, спілкування допомагає дитині бути зрозумілою та почутою. Погодьтесь, з вихованою людиною, незалежно від її віку та статусу, завжди приємно мати справи, спілкуватись, відпочивати. У дитини, яка знає та дотримується правил етикету, формується правильний світогляд, розуміння совісті, моралі та відповідальності за свої слова та вчинки", - відзначає бібліотекар Леся Кутей.

Немає коментарів:

Дописати коментар