Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 4 серпня 2022 р.

Заняття "Ігри, які наповнюють енергією"🙃🤸🏻‍♀️😉

Сьогодні, 4 серпня, у центральній публічній бібліотеці для дітей 12 відбулось ігрове заняття з волонтерами психосоціальної підтримки Хмельницької міської організації "Товариство Червоного Хреста". Таке дозвілля вже стало традиційним для відвідувачів нашої бібліотеки, адже організовується щочетверга.

Сьогодення диктує непрості умови для життя, тому кожен з нас досить часто зустрічається з певними перешкодами на шляху до успіху. Труднощі трапляються в усіх, незалежно від віку, гендеру та соціального статусу.

Усі долають перешкоди по-своєму, але найвразливішими є діти. Власне тому дорослі повинні бути готовими підтримати та допомогти їм за будь-яких умов. Тож тематикою цієї зустрічі стали стратегії подолання труднощів та ігри, які наповнюють енергією.

На заняття завітали читачі бібліотеки - дошкільники та школярі - разом із батьками. Усі взяли активну участь у тренінгових завданнях, пограли в ігри під музичний супровід.

Спілкування з представниками Хмельницької міської організації "Товариство Червоного Хреста" принесло чимало позитивних емоцій присутнім.

На завершення заходу дітки зробили іграшки з пластиліну та отримали подарунки.

"Відвідую ці заняття кожного тижня. Мені дуже подобається, бо ми не лише граємо, а й дізнаємось щоразу щось корисне", - поділився враженнями читач Святослав.


Немає коментарів:

Дописати коментар