Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 24 серпня 2022 р.

З Днем Незалежності, Україно!💙💛

"З Днем Незалежності, друже,

Нехай майорить гордо прапор над нами.

І нехай країни серця небайдужі,

Єднають теплими та щирими словами."

Щорічно, 24 серпня, українці в усьому світі відзначають найважливішу подію для нашої держави - День незалежності. Паради, флешмоби, різноманітні акції, ярмарки та концерти - донедавна були атрибутами свята. Цьогоріч українці ще більше об`єднані та мають віру у єдину, непереможну, неподільну й істинно незалежну Україну.

Працівниці центральної публічної дитячої бібліотеки приєдналися до відзначення 31-ої річниці незалежності України та традиційно організували тематичні виставки та дозвілля для читачів.

У читальному залі діє виставка-перегляд "Незалежна і єдина будь навіки, Україно!", на якій представлені енциклопедичні та публіцистичні видання з історії України.

Для маленьких читайликів організували книжкову виставку "Незалежність у тобі". Для неї бібліотекарки обрали ілюстровані художні видання, дитячі енциклопедії, періодику з інформацією про символіку, традиції та звичаї, цікавими фактами про нашу країну.

Також сьогодні для відвідувачів бібліотеки організували патріотичний майстер-клас "Серця єднання". Протягом дня всі охочі читачі створювали для себе та своїх близьких жовто-блакитні сердечка з паперу - маленький символ любові до рідної землі.


"Цьогоріч День Незалежності України має для всіх нас особливе значення. У нас триває війна, а ми продовжуємо гідно протистояти ворогам. Світ вражений нашою незламністю та силою. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, гартуємось і плекаємо краще майбутнє", - відзначають бібліотекарки.

Немає коментарів:

Дописати коментар