Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 7 лютого 2023 р.

Інфохвилинка "Безпечна web-країна"💻

7 лютого 2023 року в світі відзначається День безпечного Інтернету (#Safer_Internet_Day) під гаслом "Разом для найкращого Інтернету". Цьогоріч відбудеться вже 20-й День безпечного Інтернету.

Подію запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.

Мета: звернути увагу на поважливе онлайнове спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду та важливість безпеки в мережі.

Сьогодні, 7 лютого, бібліотекарі молодшого абонементу центральної публічної дитячої бібліотеки приєднались до відзначення цього дня та провели інфохвилинку "Безпечна web-країна" для маленьких читачів.

Працівниці ознайомили присутніх із основними правилами безпечного користування інтернет-ресурсами, розповіли про важливість збереження особистої інформації, поділились лайфхаками, якими варто користуватись для уникнення спілкування з шахраями та кібербулерами.

Також дітлахи поділились своїми історіями, які траплялись під час їхнього користування соцмережами й іграми, та на прикладах розібрались, як діяти правильно в різних ситуаціях.

На завершення заходу читачі отримали невеличкі пам`ятки з правилами безпечного перебування в Web-країні.


#SaferInternetDay

#ДеньБезпечногоІнтернету

#ДеньБезпечногоІнтернету2023

Немає коментарів:

Дописати коментар