Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 22 серпня 2023 р.

Патріотична майстерка "Де жовте та блакитне вдвох – там завжди тепло"💙💛

Цього тижня Україна відзначатиме найважливіші державні свята - День Прапора та День Незалежності. Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна та довга. Сучасні події - також боротьба за свободу нашої держави та її автентичність.

Знати про історичні моменти та дбати про збереження знань - наш обов`язок, тому в центральній публічній дитячій бібліотеці для відвідувачів постійно діють виставки, на яких експонуються сучасні книги з історії нашої держави, про важливих постатей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України.

Працівники бібліотеки приділяють значну увагу популяризації літератури з історії української державності та з нагоди свята щороку організовують тематичні заходи.

Цьогоріч, 22 серпня, бібліотекарки молодшого абонементу провели для читачів патріотичну майстерку "Де жовте та блакитне вдвох - там завжди тепло".

Мета події: нагадати діткам про важливість прийдешніх державних свят, поглибити їхні знання про символіку нашої Батьківщини та посприяти вихованню патріотичного духу та любові до рідної землі.

Присутні послухали цікаві факти про творення української державності, переглянули святкові відеоролики та під супровід сучасних українських пісень створили жовто-блакитні сердечка.

Кожен учасник виготовив сувенірчик в кольорах українського прапора, оздоблюючи їх за власним смаком. Виробів вийшло багато, адже дітки прагнули зробити символічні подарунки для рідних та друзів.

"Мені сподобалось. Було нескладно і вийшли гарні подарунки. Я зробила по серцю для мами з татом, сестрички та подружки", - на завершення заходу поділилась маленька Вікторія.



Немає коментарів:

Дописати коментар