Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 3 серпня 2023 р.

Книжковий майданчик "Читання під літньою парасолькою"🏖📚

Літній відпочинок - основна подія в році для дітлахів. Це час для ігор на свіжому повітрі, мандрівок і прогулянок, засмаги та пікніків, і, звісно ж, читань на галявинах і пляжах, в парках і скверах. Бібліотеки теж сприяють такому дозвіллю та щороку влаштовують читання під відкритим небом.

Сьогодні, 3 серпня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбувся книжковий майданчик "Читання під літньою парасолькою".

До події долучилися активні читайлики, які полюбляють не лише читати, а й спілкуватись із друзями та відвідувати заходи в бібліотечному просторі.

Бібліотекарка молодшого абонементу обрала для зустрічі сучасні видання української та світової літератури, з неймовірними пригодами та цікавими героями.

На галявині учасники події ознайомилися з книгами та пограли у гру "Уяви, про що йдеться".

Також присутні поспілкувались про улюблені твори в невимушеній атмосфері та провели час на свіжому повітрі з користю й гарним настроєм.

"Встигла і почитати, і позасмагати, і з подружками поговорити. Мені подобаються читання надворі. Вдома читати цікавіше, коли холодні пори року", - відзначила на завершення заходу читачка молодшого абонементу Марія.

Немає коментарів:

Дописати коментар