Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 31 липня 2023 р.

31 липня – День згадування улюблених книг📚

Учасники Міжнародного книжкового інтернет-форуму ще у 2002 році вирішили відзначати 31 липня - День згадування улюблених книг. Ідея швидко поширилася в мережі, а потім і в реальному житті - заходи, пов'язані з читанням, тепер відбуваються по всьому світу: в книжкових магазинах, бібліотеках і просто на вулицях міст.

Улюблена книга – та, до якої звертаєшся, аби отримати гарантоване задоволення й умиротворення. Її сторінки турботливо зберігають наші дитячі фантазії, дотик рук із відбитками пальців, підкреслені фрази, можливо, плями від чаю чи кави, забуті закладки, засушені осінні листочки, квитки на проїзд.

У ній сховано найкраще: найпотаємніші думки, мрії, улюблені почуття. І на книжковій полиці вона займає почесне місце та радіє кожній зустрічі з нами.

Цей день - чудовий привід згадати свої улюблені твори. Адже у кожного з нас є книга, яка закарбувалася в нашому серці надовго. Її перечитуєш, до неї повертаєшся через роки та відкриваєш в ній щось нове. Для когось - це книга з дитинства, для інших - книга прочитана вже в зрілому віці.

Тож давайте розповідати один одному про свої улюблені книги. Запрошуємо вас до бібліотеки, де ви зможете читати якомога більше, розширюючи знання та поринаючи у захоплюючий світ пригод і неймовірних сюжетів.


Немає коментарів:

Дописати коментар