Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 16 листопада 2023 р.

Урок пам’яті «Героїв країна – моя Україна»💙💛

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Напередодні цієї події, 16 листопада, у центральній публічній дитяча бібліотеці відбувся урок пам’яті «Героїв країна – моя Україна». На захід запросили учнів 6-Д класу СЗОШ №21.

Ведуча розповіла присутнім про День гідності та свободи, а талановиті артисти, учні Хмельницької школи мистецтв «Заріччя», підготували сольні вокальні номери під акомпанемент фортепіано.

Присутні із захопленням прослухали пісні наповнені патріотизмом та любов’ю до рідної України. Музичний супровід під час програми здійснили викладачка класу сольного співу Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» Тетяна Килимник і концертмейстер Інна Аріон.

«Єдність, бажання бути вільними робить нас гідними нащадками наших пращурів, які сотнями років боролися за процвітаючу, багату, єдину та Незалежну Україну. Будемо з шаною зберігати та захищати цей безцінний скарб! Підтримуймо та шануймо сучасних захисників України, пам’ятаймо загиблих в ім’я вільної України! Хай береже Господь Україну і дає мудрість не цуратися рідної держави та мови», - відзначила бібліотекарка читального залу наприкінці заходу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар