Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 29 листопада 2023 р.

Слайд-розповідь "Magic moments: дитячі книги про магію та чари"✨

Кожному з нас іноді хочеться знати чарівні закляття чи володіти силою, яка розв`язує всі проблеми і змінює за нашим бажанням час, простір і реальність. У звичайному житті це неможливо, а от в книжках, особливо дитячих - ще й як!

Сьогодні, 29 листопада, бібліотекарки молодшого абонементу запросили школярів на захід про чарівні книги. Слайд-розповідь "Magic moments: дитячі книги про магію та чари" провели в рамках програми заходів гуртка "Почитайко".
Працівниці розповіли про найцікавіші магічні видання та їхні кіновідповідники, показали цікаві буктрейлери, ознайомили присутніх із героями та їхніми чарівними силами.
Читачі поділились враженнями від прочитаних книг із презентації, розповіли про улюблені видання та героїв, які найкраще, на їхню думку, чаклують. Також бібліотекарки підготували вікторину, з якою успішно справились маленькі книголюби.
"Герої цих історій використовують магічні сили для маленьких буденних хитрощів і глобальних потреб, рятують чиїсь життя і цілий світ, захищають себе й інших від ворогів, виконують бажання і читають думки, а головне - вчаться бути відповідальними за свої чари", - відзначила ведуча заходу Вікторія Пешкова.

Немає коментарів:

Дописати коментар