Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 23 вересня 2015 р.

Про землю ту, де народився
В рамках заходів, присвячених святкуванню Дня міста для читачів бібліотеки №12 підготовлено та проведено цикл заходів. Так 22, 23 вересня для учнів 3-А, 3-Б, 3-В класу бібліотекарі підготували усний журнал «Про землю ту, де народився».
Кожне місто прекрасне по-своєму. Ми живемо у чудовому місті, яке назване на честь великого гетьмана – Хмельницький. Місто Хмельницький має майже 600-річну історію і веде свій родовід від невеличкого поселення Плоскирів або Плоскирівці. Чим цікаве наше місто? Тут є єдиний в Україні пам'ятник Мюнхгаузену, унікальний музей-студія фотомистецтва із колекцією старовинних фотоапаратів,  монотеатр «Кут», театр Старицького, розважальний комплекс Скай -парк,  мальовничий Дендропарк та багато всього іншого. Але саме головне в нашому місті – це люди. І від кожного з нас залежить,  яким місто буде через рік, десятиріччя, століття.
Діти переглянули цікаву презентацію, відео, прослухали пісні про місто та відповідали на питання бібліотекарів. Читачі отримали нові знання та гарний настрій.

Т.Любенчук


Немає коментарів:

Дописати коментар