Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 24 вересня 2015 р.

«Хай в серці кожної дитини живе любов до Батьківщини»
 патріотична година



Кожен з нас хоче бачити Україну вільною, незалежною, європейською державою. Кожен хоче, щоб на нашій Батьківщині запанував мир. Та мало лише хотіти. В цей важкий для нашої держави час, коли на Сході України йде неоголошена війна, є люди, які роблять все, щоб допомогти нашим бійцям. На зустріч з читачами бібліотеки – філії №12, учнями 8-Б класу гімназії №2, прийшли відомі в нашому місті люди: волонтери Армії SOS, координатори волонтерського руху на Хмельниччині Алла Фарващук та Олександр Василишин. А також учасник Майдану, учасник бойових дій АТО, Герой України Олександр Абаєв.
Читачам розповіли, чим займаються волонтери, чим кожен з нас може допомогти армії. Також читачі мали нагоду роздивитись військову зброю, літальний розвідувальний апарат, приміряти на себе «кікімору» та «химеру», потримати в руках зброю. 
Олександр Абаєв розповів: «Після Майдану ми сформували свій батальйон Київ-2. І 4 серпня, на третій день після весілля, я поїхав в зону АТО. Зараз я звільнився звідти і з товаришами займаюся "волонтеркою" - допомагаємо тим підрозділам, які знаємо особисто. Так і живемо». 
Гімназисти підготували і передали бійцям АТО, які знаходяться на лікуванні в Хмельницькому госпіталі сувеніри, листи, навіть 3 ікони, вишитиі бісером. Тепер часинки юних сердець будуть із нашими захисниками!

Т. Любенчук 

Немає коментарів:

Дописати коментар