Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 7 червня 2017 р.

Година спілкування "Права і обов`язки дитини"

Людям властиво сприймати дитинство як найщасливішу пору життя. Але діти не лише наша втіха та розрада. Вони наше продовження, наші друзі й партнери. А отже, партнери держави. Тому дуже важливим є виховання у дітей почуття власної гідності, формування самоповаги, відповідальності не тільки за свою долю, але і за майбутнє інших.

Сьогодні у бібліотеці було проведено годину спілкування "Права і обов`язки дитини" для учнів СЗОШ №30. Гостями заходу стали інспектор відділу зв`язків з громадськістю Анна Стрембіцька та лейтенанти поліції Людмила та Олександр.
Полісмени ознайомили дітей з основними правами та обов`язками дитини, на прикладі мультфільмів і повчальних історій пояснили важливість дотримання законів, уникнення небезпечних ситуацій. Школярі, в свою чергу, розповіли про те, як розуміють свої права, та відомі випадки їх порушення.
Лейтенант поліції Олександр Безпалько відзначив: ід народження усі ми маємо певні права, які гарантуються й захищаються державою, а також обов`язки, які кожен громадянин повинен знати й реалізовувати".
Наприкінці заходу інспектор Анна Стрембіцька наголосила: "Запам’ятайте, дітки: поряд з вами проживають люди, які також мають права. Тому варто реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав та інтересів інших. Знати свої права – значить уже наполовину володіти ними".

Немає коментарів:

Дописати коментар