Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 15 листопада 2017 р.

Година доброти "Не все те неправильне, що тобі незрозуміле"

Міжнародний день толерантності (терпимості) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації й відзначається щорічно 16 листопада. У Декларації принципів толерантності йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Толерантність – це не тільки позитивний принцип, але і засіб підтримки миру, а також економічного та соціального прогресу всіх народів.
Саме напередодні цього свята у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулась година доброти "Не все те неправильне, що тобі незрозуміле" для учнів 3-В класу СЗОШ №21.
Учні дізнались більше про важливість толерантності для різних верств суспільства, переглянули мультимедійну презентацію "Толерантність врятує світ" та соціальний ролик "Вірте в доброту!", а також взяли участь у дидактичній грі "Правильно/неправильно".
Наприкінці заходу усі присутні пригадали риси, притаманні толерантним та інтолерантним особистостям, а також розповіли власні приклади гарного ставлення до людей з обмеженими можливостями.
"У мене хвора прабабуся, тому я завжди їй допомагаю по дому. Старенькі люди чекають нашої допомоги. Треба бути добрими до тих, хто не справляється сам", - поділилась враженнями читачка Валькова Анастасія.

Немає коментарів:

Дописати коментар