Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 16 листопада 2017 р.

Презентація збірки Миколи Чевелюка "Аня й братики"

Дитячі вірші зазвичай пишуть дорослі, або, скоріше, діти у дорослій оболонці, тому саме автори римованих стрічок для дітей – найкращі провідники до дорослого світу.
Сьогодні у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася презентація збірки для дітей подільського поета Миколи Чевелюка "Аня й братики".
Ця поезія - погляд дорослої людини та малюнки дитини, які бачать світ кожен своїми очима. Дитячі очі не обмежені досвідом і дорослими проблемами, тому душа бачить глибоко і в деталях властивих своєму віку.
"Аня й братики" - збірочка, унікальна тим, що містить вірші пана Миколи та малюнки його онучки Анни.
Яким би прагматичним не було наше сьогодення – існують речі, які здатні підняти нам настрій і викликати велику порцію позитивних емоцій. Наприклад, завжди з'являється усмішка на устах, коли бачиш дитину, яка декламує вірші. 

Учні 4-А класу СЗОШ №21 глибше познайомились із творчістю Миколи Вікторовича, продекламували уже відомі їм вірші автора, розпитали про секрети творчості гостя. Захід минув у затишній та веселій атмосфері.
"Мені дуже сподобалась збірка поета. На зустріч вивчила вірш "Скейтборд". Дуже легкі рядки, близькі мені. Часом і сама пишу", - розповіла читачка Григорчук Юлія.

Немає коментарів:

Дописати коментар