Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 13 березня 2018 р.

Комільфо-урок «Маленькому естету уроки з етикету»


Якщо тобі від 6 до 10 років, тебе, звісно, усі намагаються виховати. Мама, тато, бабуся, сусіди, вчителі…
Хліба не криши, «дякую» казати не забувай, вільно­го місця у тролейбусі не займай — поступися краще ба­бусі... Набридло? Мрієш бути вільною людиною та пово­дитися як забажається?
А ти уяви собі, що люди не виробили загальних пра­вил поведінки та не підкоряються їм.
Усі б тоді штовхалися, тримали б пальці тільки у носі, витирали руки об скатертину... А взагалі-то, скатертин ніяких тоді і не було б. Витирали б тоді руки об штанці. Та й до того ж об твої.
Неприємно? Авжеж!
Тому, щоб мати гарні манери потрібно знати правила етикету. Сьогодні, 13 березня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся Комільфо-урок «Маленькому естету уроки з етикету» на якому були присутні учні 3-А класу СЗОШ №30.
Під час уроку бібліотекарі Пешкова Вікторія та Бондар Наталія ознайомили дітей з правилами поведінки у бібліотеці, театрі, музеї, магазині та у транспорті.
Як зазначила присутня на заході учениця Дуднік Каріна: «Етикет — це правила, яких треба дотримуватися, коли ти спілкуєшся з людьми. Тоді ніхто нікому не буде заважати, не спричинить незручності, не скривдить. Якщо ти будеш дотримуватися правил етикету, то не ризикуватимеш видатися смішним, грубим, дурним та невихованим».

Немає коментарів:

Дописати коментар