Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 6 березня 2018 р.

«Хмельниччина читає Шевченка»



         «Все йде, все минає», - сказав Великий Кобзар.  Але Тарас Шевченко залишатиметься безсмертним,  поки живе Україна. Ім’я цієї людини є уособленням непереборної волі, сили духу, пророчого дару. Поетичний спадок Шевченка – це чисте джерело, що живить цілі покоління.
6 березня в Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 читачі дитячих бібліотек Хмельницької міської ЦБС взяли участь в обласному поетичному онлайн-марафоні «Хмельниччина читає Шевченка», приурочений 204-й річниці від дня народження великого українського поета і художника. Діти читали улюблені вірші Т.Г.Шевченка в Skype для читачів  Деражнянської районної бібліотеки. В читаннях взяли участь 22 учня з різних шкіл міста.
Захід відбувся у невимушеній та творчій атмосфері. Діти вкотре вшанували Великого Кобзаря, який став потужним джерелом національної свідомості, символом України.
         Читач Центральної бібліотеки-філії для дітей №12 Яхнюк Сергій зазначив: «Я вважаю, що кожен українець має знати на пам’ять хоча б один вірш Тараса Григоровича. Тому, що це найвідоміший у світі український поет».
Заступник директора по роботі з дітьми Тетяна Любенчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар