Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 9 жовтня 2019 р.

Презентація книги Н.Поліщук "Добрі діти"



У центральній бібліотеці для дітей №12 відбулась презентація книги Наталії Поліщук «Добрі діти». Це перша збірка казок та оповідань для дітей молодої подільської письменниці.
Свою розповідь про книгу авторка доповнювала читанням уривків казок. Загалом у збірку казок та оповідань «Добрі діти» ввійшли майже три десятки текстів: 15 казок та 14 оповідань. На сторінках є і добрі підказки-цитати від знаменитостей, а також сторіночка, куди можна вписати власну добру історію, розповідь про СВІЙ добрий вчинок. Книжка відрізняється оригінальним художнім оформленням з елементами самчиківського розпису, який здійснили талановиті хмельницькі художниці Діана Кохан та Світлана Мельничук.
Також дітлахи вчилися малювати у стилі самчиківки під керівництовом майстрині Діани Кохан. Самчиківський розпис -це переважно сюжетного виду розпис, який виконується великим зубчастим малюнком, схожим на гобеленовий.
Наприкінці авторка роздала примірники своєї книги читачам із власним автографом.
Дітям дуже сподобались теплі та позитивні історії авторки . За словами постійної читачки бібліотеки Задніпровської Іванни серед сучасного книжкового різноманіття дуже бракує саме таких оповідань і вона з нетерпінням буде очікувати наступної збірки письменниці.


Немає коментарів:

Дописати коментар