Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 1 листопада 2019 р.

Хеллоуін крокує світом!


Хелловін або переддень Дня всіх святих припадає на останній день жовтня, з 31 жовтня на 1 листопада. У цьому незвичайному святі сплелися на перший погляд різні суперечливі звичаї, кельтські традиції розхвалювання темних сил.
Це одно з найбільш цікавих і незвичайних свят. Тому, що в цей день веселяться пірати, розбійники, відьми, чаклуни і всякі страшні монстри.
Учасники свята взяли участь у вікторині про Хелловін, познайомилися з книжковою виставкою «Жахливо захоплюючі історії». За бажанням можно було прийти у власному костюмі. На театралізованому дійстві веселощів було вдосталь: треба було без допомоги рук дістати та з’їсти яблуко, яке плавало у воді, зробити «мумію», використовуючи туалетний папір та ін.
Також пройшов майстер-клас «Хеллоуінська гірлянда». Замість звичних нам чарівних гірлянд їхню роль виконували веселі монстрики. 
Отже Хелловін – це чудова нагода розважитися в бібліотеці та продемонструвати свої творчі здібності, перевтілюючись в чаклунів, фей та привидів або створити власний образ.

Немає коментарів:

Дописати коментар