Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 21 січня 2020 р.

Презентація дитячої книги Зої Такер та Зої Персіко «Грета і гіганти»




21січня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбулася презентація книги Зої Такер та Зої Персіко «Грета та гіганти». У м. Хмельницькому для читачів бібліотеки - учнів 2-А класу СЗОШ №30, представляла книгу авторка видавництва «Видавнича група КМ Букс» українська письменниця Лора Підгірна.
Дитяча книга Зої Такер та Зої Персіко «Ґрета і гіганти» — історія про маленьку дівчинку на ім’я Ґрета, яка живе у прекрасному лісі, якому загрожують гіганти. Прийшовши до лісу, гіганти нарубали дерев щоби звести будинки. Потім вони нарубали ще дерев і звели ще більші будинки. З будинків виросли селища, а з селищ – міста, і зрештою лісу майже не залишилося. На щастя, у Ґрети є ідея…
Під час презентації діти дізналися, що вони можуть зробити, аби уникнути глобального потепління та екологічної катастрофи, а саме: сортувати сміття, не смітити на вулицях, не спалювати листя та охороняти тварин.
Також маленькі читачі спробували себе у ролі письменників. Їм був проведений майстер-клас, як написати свою власну книгу. Так, наприклад Гуменний Назар написав та презентував свою книгу «Гаррі та поганці», де головний герой Гаррі охороняв Карпатські ліси від людей, які їх забруднюють.
Виступ юних танцівниць ансамблю зразкового сучасного танцю «Купава» з композицією «Лісові мавки» допоміг перенестись у таємничий світ природи.
 за виступ.                                                                            
            Презентація книги нікого не залишила байдужими, адже книга спонукає турбуватись про навколишній світ і зміну клімату.

Немає коментарів:

Дописати коментар