Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 30 січня 2020 р.

Літературна мандрівка «Пригоди в країні книжок Всеволода Нестайка»




"Я пишаюся, що не вийшов із дитинства, що зберіг дитячу душу. Це підтримує мене в нашому жорстокому світі і дає сили творити."

Хто не читав Надзвичайні пригоди Робінзона Кукурузо та його вірного друга і однокласника Павлуші Завгороднього в школі, дома та на безлюдному острові поблизу села Васюківки. Мова, звичайно ж, про найславнішого українського казкаря Всеволода Нестайка – автора знаменитих «Тореадорів з Васюківки», чи не найкращого українського дитячого роману минулого століття.
Твори Всеволода Зіновійовича повні щирості і мудрості, можна відкривати для себе на будь-якому етапі життя. В них розповідається про найважливіше, що вважається головним в усі часи – дружбу, кохання, справедливість і добро. За 55 років літературної діяльності письменник видав близько сорока книг, розповідей, казок, повістей і п’єс.
У Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 сьогодні бала проведена Літературна мандрівка «Пригоди в країні книжок Всеволода Нестайка» для учнів 4-Є класу НВК №4. Під час заходу читачі дізналися цікаві факти з життя Всеволода Нестайка, ознайомилися з багатьма його творами, слухали уривки з улюблених книг. Наприкінці заходу переглянули фрагмент фільму «Тореадори з Васюківки».
Для читачів діє книжкова виставка «Світ пригод Всеволода Нестайка».


Немає коментарів:

Дописати коментар