Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 22 січня 2020 р.

Інтерактивний тренінг «Креатив без обмежень»


22 січня в центральній міській бібліотеці-філії для дітей № 12 Хмельницької міської ЦБС було проведено інтерактивний тренінг «Креатив без обмежень» для учнів 11 класу СЗОШ № 21.
Нестандартний підхід, командна робота та креативні ідеї – це лише невелика частина тренінгу. Метою даного тренінгу було організувати ефективний team-building,  апгрейднути «успіхоорієнтовану» версію особистості та прокачати креативний талант. З цією метою гості та за сумісництвом автор ідеї Проекту Ольга Шкодіна та співавтор тренінгів Проекту Євген Докторук провели нестандартні заняття.  Учнів поділили на групи із чотирьох чоловік. Групові завдання полягали у створенні власних мемів та їх демонстрацією, побудові власної піраміди із аркушів паперу будь-яким зручним способом. Також кожен мав змогу самостійно за допомогою рухів у грі «Шурумбурум» зобразити певне слово, які інші учні мали відгадати.
На кожному етапі кожен гравець мав змогу продемонструвати свої таланти та здатність працювати у команді. Читачам дуже сподобався тренінг та вони висловили переконання на подальші зустрічі.




Немає коментарів:

Дописати коментар