Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 19 жовтня 2022 р.

Бібліородзинки "Мандрівка казками Шарля Перро"✨

Шарль Перро вперше створив справжні дитячі казки, - добрі та щасливі, - які започаткували дитячу літературу, адже до нього спеціально для дітей ніхто не писав. В його незвичайних історіях брали участь і добрі феї, і злі відьми, і прекрасні принцеси, і прості добродушні дівчата. Казки Шарля Перро вчать цінувати справжню красу життя, любити працю, добро, мужність і справедливість. 

Сьогодні, 19 жовтня, бібліотекарки молодшого абонементу організували захід присвячений 325-ій річниці усім відомих казок - бібліородзинки "Мандрівка казками Шарля Перро". Подію провели в рамках програми гуртка "Почитайко", запросивши третьокласників СЗОШ №21.

Під час зустрічі школярі дізнались більше цікавих фактів про життя автора, його переконання та працю, ознайомились із багатогранним творчим доробком Шарля Перро.

Читайлики пригадали казки, які читали разом із батьками та самотужки, поділились враженнями від улюблених творів письменника, взяли участь у вікторині та розгадали кросворд "Калейдоскоп улюблених казок".

На завершення заходу організаторки підготували мультфільми за мотивами чарівних історій Перро.

"Дуже люблю казки. Вони чарівні, пригодницькі та добрі. Мені читала раніше мама, а тепер роблю це сама. Мої улюблені - "Ріке-Чубчик" та "Попелюшка", - розповіла читачка Вероніка.

Немає коментарів:

Дописати коментар