Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 28 жовтня 2022 р.

Біологічна подорож «Наскільки багата природа джунглів»🌴

Джунглі – це субтропічний і тропічний ліс. Саме слово утворилося від «джангал», що означає непрохідні зарості. Англійці, які жили в Індії запозичили слово з хінді, перетворивши його в джунглі. Тож де ростуть джунглі і що в них привабливого?..

Саме про найекзотичніші місцини планети, розмаїття рослин та тварин розповіла бібліотекарка читального залу центральної публічної дитячої бібліотеки Нечипор Таїсія.

Сьогодні, 28 жовтня, відбулось онлайн-засідання клубу «Зелена планета». Працівниця бібліотеки провела для любителів природи біологічну подорож «Наскільки багата природа джунглів».

На засіданні учасники клубу, учні 7-Б класу СЗОШ №21, дізнались цікаву інформацію про різноманітну природу джунглів, ознайомились із дивовижною флорою та фауною цих лісів, порівняли екологічність тропіків і субтропіків.

Також присутні взяли участь в обговоренні питання збереження природних ресурсів нашої планети, зокрема різних видів лісів. На завершення заходу бібліотекарка підготувала добірку відеозаписів про природні масиви джунглів. 



Немає коментарів:

Дописати коментар