Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 15 грудня 2022 р.

Читання на троні "Зимові віражі"🎄 ✨

Другий рік поспіль Український інститут книги проводить Національний тиждень читання. Мета щорічної акції - привернути увагу до українських книжок, наявних у бібліотечних фондах України, популяризувати читання як життєву практику серед українців та посприяти розвитку популярної літератури українською мовою. Цьогоріч ця подія припадає на 12-19 грудня.

Центральна публічна дитяча бібліотека приєдналась до акції та організувала читання на троні "Зимові віражі". Захід провели бібліотекарки молодшого абонементу 15 грудня.

У читаннях на троні взяли участь активні читачі бібліотеки, які напередодні обрали пригодницькі зимові історії для обговорень.


Зокрема, серед вибраних цікавинок були книги "Пан Сирник і різдвяний пампушок" Світлани Лінинської, "Завдання для Бабайка, або Різдвяна плутанина" Любов Загоровської, "Містерія Різдва" Соломії Савки, збірка "Новорічні пригоди" від українських авторів.

Учасники зачитали кумедні уривки з улюблених видань новорічно-різдвяного циклу, поспілкувались у затишній атмосфері молодшого абонементу та обрали книги додому.


Немає коментарів:

Дописати коментар