Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 7 грудня 2022 р.

Майстер-клас із квілінгу «Ялинкова прикраса «Янгол»🎄👼

Новорічно-різдвяні свята – це період в очікуванні чудесних миттєвостей, гарних вражень, здійснення бажань, ялинково-мандаринових ароматів і подарунків. Одним із найцікавіших занять для дітлахів і дорослих в перший місяць зими стає створення святкової атмосфери, зокрема оздоблення ялинки.

6 грудня у центральній публічній дитячій бібліотеці відбувся майстер-клас із квілінгу «Ялинкова прикраса «Янгол». На захід запросили учнів 4-А класу СЗОШ №21.

Провести заняття для школярів завітали викладачки відділу образотворчих мистецтв Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» Вікторія Назаренко, Ольга Мотосова та Мирослава Яніна.



Мисткині детально розповіли присутнім про процес створення виробів у техніці квілінг, пояснили етапи роботи над ялинковою прикрасою з паперових стрічок та допомогли діткам втілити свої творчі ідеї.

У затишній атмосфері всі учасники майстер-класу створили неповторних янголят для оздоблення домашніх ялинок, поділились очікуваннями від майбутніх канікул і планами на свята.

Також читачі ознайомились із книжковою виставкою "Новий рік, мов добрий чарівник" на молодшому абонементі та обрали фантастичні історії для вечірніх читань.

Немає коментарів:

Дописати коментар