Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 7 грудня 2023 р.

Читання на троні "Її величність - дитяча книга" 👑

Читання є важливим у час миру, але ще важливішим - у часи війни. Книжки можуть стати нашим захистом, друзями, порадниками, вчителями і лікарями. Саме тому Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання». Цьогоріч вона триває з 4 по 10 грудня.
За допомогою цієї акції організатори та учасники привертають увагу до важливості та приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню.
Діти пізнають світ багатьма способами. Один із них - книги, які вони обожнюють читати з раннього віку. Самостійно прочитані книги - це дуже відповідально! Адже це мають бути досконалі тексти, які прищеплюватимуть бажання та любов до книги. Разом з дитячою літературою формується внутрішній світ дитини, відбувається знайомство з новими поняттями.
Саме для читання та обговорення видань для дітей зібрались сьогодні, 7 грудня, читайлики молодшого абонементу. Бібліотекарки організували для них читання на троні під назвою "Її величність - дитяча книга".

Для затишних і атмосферних читань обрали яскраві, цікаві та повчальні видання зі святкової виставки. Кожен учасник зачитав уривок, який найбільше сподобався з обраної книги та поділився думками про героїв історій різдвяного циклу. Також читачі розповіли про улюблені книги та склали колективну розповідь про пригоди іграшкових звірят напередодні свят.
"Дитячі книги - це важлива складова виховання та розвитку. Вони допомагають розвивати уяву, розширювати словниковий запас та розвивати навички читання. У нашій бібліотеці ви знайдете різноманітні книги - від казок та історій про тварин до пригодницьких романів та науково-популярних книг. Читайте з задоволенням, друзі!", - відзначили на завершення організаторки.

Немає коментарів:

Дописати коментар