Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Казкова феєрія "Нічка зорі розсипає, всі чекають Миколая"🎅

Цьогоріч в Україні відзначаємо День Святого Миколая за новоюліанським календарем - 6 грудня. Але традиції цього свята дуже давні. Особливо його люблять діти. Саме в ніч з 5 на 6 грудня Святий Миколай чемним діткам принесе подарунки та солодощі й покладе їх під подушку. А може й залишить своє послання, побажання та вітання.

Напередодні свята, 5 грудня, бібліотекарки молодшого абонементу організували для маленьких читачів казкову феєрію "Нічка зорі розсипає, всі чекають Миколая". На подію запросили другокласників Початкової школи №3.

Працівниці розповіли діткам про святого, який уміє читати думки та виконувати дитячі бажання, зцілювати та творити справжні чудеса. Школярі дізнались про життя Миколая, його добрі справи, традиції святкування цього дня.

Усі бажаючі розповіли про те, як пишуть свої листи, де залишають їх для святого та як прикрашають домівки до свят із батьками.

Також присутні взяли участь у вікторині "Чи добре ти знаєш Миколая?", ознайомились із виданням "Книга, яку треба прочитати до Дня Святого Миколая" та подивились святковий мультфільм.

"Я завжди пишу листи і залишаю на підвіконні. До речі, мій лист уже зник. Мабуть, Миколай його вже забрав. Дуже чекаю на його прихід", - поділилась враженнями читачка Ліна.


Немає коментарів:

Дописати коментар