Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 7 грудня 2023 р.

Музична година "За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!" 💙💛

І буде мир, і буде спокій,
Свободи дух підкорить Небеса.
Розпустить коси пава ясноока,
То Україна – то твоя земля!
І буде мир, і буде спокій!
У кожнім домі та родині.
Лунатиме хвала в небеса високі:
Навіки мир і слава Україні!
І слава Збройним силам України!

День Збройних сил України відзначають щороку 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців та військовослужбовиць України. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини. 

Збройні сили є одним із найважливіших атрибутів кожної держави. Це – гордість нації та люди, які заслуговують поваги та вдячності. Тисячі чоловіків та жінок захищають Україну щодня, віддають свої життя та жертвують найціннішим.

Сьогодні, 7 грудня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась музична година "За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!".

На подію запросили учнів 4-В класу Початкової школи №3. Номери для святкової програми підготували талановиті учні Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" (викладачка - Тетяна Килимник).

У затишній атмосфері лунали патріотичні пісні, просякнуті любов`ю до Батьківщини та повагою до наших мужніх і незламних захисників.








"ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. Сьогодні Збройні сили України захищають нас на землі, у воді та в повітрі. Наші ЗСУ мають довгу історію та значущі традиції від воїнів УПА та січових стрільців. Не варто забувати і про вшанування пам’яті полеглих за свободу та незалежність України", - відзначила ведуча заходу.



Немає коментарів:

Дописати коментар